Myytävänä olevat puukot

KAIKKI LUETTELOSSA OLEVAT PUUKOT OVAT VALMIINA VARASTOSSA.

Jokainen puukko on uniikki jota on valmistettu vain yksi kappale. Tilauksesta saat haluamasi kahva ja terävaihtoehdon noin 2 viikon toimitusajalla.

TOIMITUSAIKA 2 - 4 VRK.

Puukossa kokonaisuus ja käytön helppous sekä turvallisuus ovat ratkaisevassa asemassa. Kahvan muoto on tärkeä. Sormiurat lisäävät turvallisuutta. Vähemmän sormivaurioita.

Terän materiaali on tärkeä yksityiskohta. Nykyaikaiset ruostumattomat pulveriteräkset ovat ylivertaisia. Hyvin leikkaava terä helpottaa riistan käsittelyssä. Kovaksi karkaistua terää ei tarvitse jatkuvasti hioa teräväksi. Kirkas ja sileä terä on helppo pitää puhtaana ja bakteerittomana. Puukko on hygieeninen käytössä.

Kahvan öljykäsittely estää kosteuden imeytymisen. eikä puukko ole liukas kädessä. Olen pyrkinyt välttämään muovi materiaalien käytön kahvoissa,sekä tupen lestoissa. Käyttämäni välilevyt ovat puukuitua. MUOVI SOPII PARHAITEN ÄMPÄREIHIN!

Kokeile, et varmasti kadu. 

LAHJALAATIKKO uusi_laatikko_1.jpg

Höylättyä mäntyä ja läpinäkyvä akryylikansi. Täytteenä puulastu.

Saatavana kaikkiin puukkoihin. Nyt damastipuukon ostajalle ilmainen lahjalaatikko mukaan niin kauan kun laatikoita riittää

HINTA 20€******************************************************************************************

########################################################

DAMASKIT

Damasti puukko lahjaksi miehelle jolla on jo kaikkea. Käsityönä tehty uniikki tuote, jollaista ei ole kahta samnlaista. Suomessa valmistettu!

#################################################################Puukko_243-3.jpgPUUKKO 243

Lahja/käyttöpuukko hyvistä materiaaleista, Damastiterällä. Sopii vaikka lahjaksi.

Terä on Damasteelin valssaama ruostumaton pulveriteräs Kuvio ODIN. Terän pituus on 95 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm.Kovuus 60 Hrc. Hyvin teroitettu Valmistaja T. Jaaranen.

Kahva on kahdesta puulaadusta yhdistetty Tuijan pahka ja Grenadil. Alahela uusihopea, ylähela 25 mm-32 mm. 925 koruhopeaa. Kahva on käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu. 

Tuppi on luonnonväristä naudan nahkaa. Puulesta ja käsitelty nahka vahalla. Käsin tehdyt ompeleet

Tästä lahjapuukko joka on käsityönä tehty Suomessa.


Puukko_243-2.JPG

Lahjalaatikossa hinta 420€

Postikulut sisältyvät hintaan + lahjalaatikko


PUUKKO 235

Puukko_235.JPGAito Poul Srande damastiterä puukko. Poul on tunnettu mestariseppä Tanskasta jonka takomat puukonterät ovat laatua mitä et löydä Amazon tai Alibaban hinnastoista.

Terä on seos hiiliterästä ja nikkeliä jolloin terksen kuviot tulevat hyvin näkyville. Terän pituus on 90 mm, leveys 25 mm ja paksuus 3 mm. Kovuus on 59-60 Hrc. Puukko soveltuu kaikkeen puukolle tarkoitettuihin tehtäviin.

Kahva on turkinpähkinäpuuta ja Ebenpuuta. Alahela uusihopea. Käsitelty Kiinanpuuöljyssä ja vahattu. Tuppi laadukasta naudan nahkaa suussa kaksinkertainen. Puulesta ja käsintehdyt ompeleet. Tuppi on myös käsitelty vettä hylkivällä akryylisekoite pinnoitteella, joka suojaa kastumiselta ja lialta. Tupen käsittely on uutta tuotekehittelyä.

Pitkäaikainen puukko vaikka isältä pojalle. 

Hinta 320 €

Postikulut sisältyvät hintaan + lahjalaatikko


PUUKKO 196

PUUKKO_1962.JPGHieno damastiterä puukko vaikka lahjaksi. Terä ruostumatonta RWL-34 terästä "Hakka" kuviolla.Tästä teräksestä on valmistettu paljon korkealuokkaisia puukkoja.

Terän pituus on 100 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm. Kovuus n. 60 Hrc. Teräväksi teroitettu. Terän valmistaja T. Jaaranen Pello.

Kahva Turkin pähkinäpuu/visakoivu. Kahvan pituus 105 mm paksuus 34 mm. Käsitelty Kiinanpuuöljyssä ja vahattu. Turvallinen muotoilu.

Tuppi on 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta, käsin tehdyt ompeleet.  Materiaali takuu 2 v.

Hinta 330 €
Postikulut sisältyvät hintaan + lahjalaatikko

PUUKKO 155

Puukko_1553.JPG

Damasti puukko jolla selviää joka paikassa.

Terä Ruostumaton pulveriteräs RWL-34. Terän pituus 80 mm leveys 25 mm paksuus 4 mm kovuus 61 Hrc. Valmistaja Ruotsalainen Damasteel. Erittäin kaunis kuvio ja hiottu teräväksi.

Kahva Grenadiil/ visakoivu. Välilevyt kuitulevyä, alahela uusihopea. Käsitelty kiinanpuuöljyssä 1 vrk. Kahvan pituus 100 mm.

Tuppi 1,8 mm naudan nahkaa, luonnonvärisenä joka tummuu käytössä. Puulesta, käsintehdyt ompeleet.Tupen suu kaksinkertainen. Vahakäsitelty.
Suomalaista käsityötä.                                        

Hinta 330€

Postikulut sisältyvät hintaan + lahjalaatikko


____________________________________________________________________________

PUUKKO 199

PUUKKO_199.JPG

Laatupuukko lahjaksi tai itselle käyttöpuukoksi.


Terän RWL- 34, damasti kuvio "Hakkapella" Terän pituus 95 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm. Kovuus 60 Hrc. Teräväksi hiottu Valmistaja T. Jaaranen,Pello.

Kahva Turkin pähkinäpuuta, ponsi Eebenpuuta , Alahele uusihopea. Kahvan pituus 105 mm, paksuus 33 mm. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu.

Tuppi 2 mm paksua kasviparkittua naudan nahkaa. Vahattu. Puulesta ja käsintehdyt ompeleet. Puukko pysyy hyvin tupassa

Suomalaista käsityötä joka kestää isältä pojalle.

Hinta 330€

Postikulut sisältyvät hintaan + lahjalaatikko
_____________________________________________________________________

########################################################

RUOSTUMATTOMAT PUUKOT
Hygieeniset metsästys ja kalastus käyttöön soveltuvat puukot / veitset
RWL- 34 teräksen seos. C 1.0,  Cr 14.0,  MO 4.0, V 0.2.

LAATUTIETOISEN VALINTA.
Ruostumaton pulveriteräs valmistetaan hiukkasmetallurgisesti. Prosessin lopputuloksena on erittäin hienorakenteinen teräs, jonka korkea hiili-, kromi-, molybdeeni ja vanadiinipitoisuus takaa ylivoimaisen kulutus kestävyyden sekä korroosion kestävyyden. Tällaisia ultralujiksi teräksiksi  kutsuttuja ruostumattomia seoksia voidaan valmistaa vain metallurgisesti.
Pulveriteräs on laatutietoisen valinta.
########################################################


__________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________

Puukko 296

Puukko_296.JPGPerinteinen käyttöpuukko parhaista materiaaleista.Terä hyvän suosion saaneesta RWL-34 ruostumaton pulveriteräs joka sietää vaikka merivettä ruostumatta. Terän pituus 100 mm, paksuus 3 mm, leveys 23 mm Kouruhionta on helppo teroittaa. Kovuus n. 60 Hrc. Valmistaja Toivo Jaaranen. Kahva Extreme luokan visakoivua. Öljy käsitelty ja vahattu pituus 110 mm. Hyvin käteen sopiva malli.

Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa käsintehdyt ompeleet, puulesta. Käsitelty vettä hylkivällä pinnoitteella. Suomalaista käsityötä. Jahtipuukko pitkäksi aikaa. Soveltuu myös lahjaksi. 

Hinta 195 €  Postivapaasti.

___________________________________________________________________________


PUUKKO 281

Puukko_281.JPGValmistui suosittu lohipuukko. Soveltuu myös erinomaisesti lahjaksi kalamiehelle.

Terä on ruostumatonta pulveriterästä RWL-34. Joka on viime aikoina tullut kovaan suosioon. Terän pituus on 100 mm, leveys 24 mm ja paksuus 3 mm. Kovuus Hrc 60. pysyy pitkään terävänä.

Kahva valikoitua visakoivua Öljy käsitelty ja vahattu  Puuosan pituus 9,5 cm. Puukon kokonaispituus 24 cm.

Tuppi on valmistettu 2 mm paksusta naudan nahasta, puulesta, käsintehdyt ompeleet .

Suomalaista käsityötä.
Hinta 220€
Postikulut sisältyvät hintaan

Puukko 244

Puukko_244.JPGHyvän suosion saanut hirvenpää puukko. Soveltuu vaikka merkkipäivälahjaksi hirven metsästäjälle.
Terä on RWL-34 ruostumaton pulveriteräs joka on osoittautunut ylivertaiseksi lihan ja nahan käsittelyssä. Terän pituus 100 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm. kovuus 60 Hrc.Valmistaja T. Jaaranen .Kahva valikoitua visakoivua. Puuosan pituus 110 mm, leveys 34 mm. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu. Alahela uusihopea, hirvenpää ruostumaton teräs.
Tuppi mustaksi värjättyä naudan nahkaa, suusta kaksinkertainen. Puulesta ja käsin tehdyt ompeleet. Suomalaista käsityötä.
Hinta 220€
Postikulut sisältyvät hintaanPUUKKO 231

Puukko_231.JPGTerä ruostumaton pulveriteräs Elmax, yksi parhaista puukkoteräksistä.Pituus 90 mm, leveys 25 mm, paksuus 4 mm, Kovuus 60 Hrc, Pitkä lasku joka on teroitettu teräväksi,Hamarassa karhennus . Valmistaja Si-Knives Ruotsi.

Kahva Raidan juuri visaa ja ponsi Tammea, alahela uusihopea. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu.Pituus 10,6 mm, paksuus 35 mm.

Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta. Takasauma käsin ommeltu ja liimattu.

Hyvä ja käteenkäyvä käyttöpuukko laatu kompoTerä ruostumaton pulveriteräs Elmax, yksi parhaista puukkoteräksistä.Pituus 90 mm, leveys 25 mm, paksuus 4 mm, Kovuus 60 Hrc, Pitkä lasku joka on teroitettu teräväksi,Hamarassa karhennus . Valmistaja Si-Knives Ruotsi.

Kahva Raidan juuri visaa ja ponsi Tammea, alahela uusihopea. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu.Pituus 10,6 mm, paksuus 35 mm.

Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta. Takasauma käsin ommeltu ja liimattu.

Hyvä ja käteenkäyvä käyttöpuukko laatu komponenteista.

Hinta 190 €

Postikulut sisältyvät hintaan


PUUKKO 200

Puukko_200.JPGHyvän suosion saanut jahti/yleispuukko uritetulla kahvalla, jossa ote pitää vaikka olisi vähän liukaskin.
Terä RWL-34 ruostumaton pulveriteräs, kestää ruostumatta vaikka merivedessä. Ja pysyy terävänä käytössä.Terän pituus 100 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm. Kouru hionta. Malli yleiskäyttö. 
Kahva Extreme luokan visakoivua, petsattu, öljykäsitelty ja vahattun  Pituus 110 mm, paksuus 34 mm. Alahela messinkiä 
Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa puulesta, käsin tehdyt ompeleet. vahakäsitelty.
Suomalaista käsityötä.  
Hinta 195 € 
Postikulut sisältyvät hintaanPUUKKO 189

Puukko_189Tästä todellinen Jahtimiehen puukko. Pystyvä, tukeva ja turvallinen. Terä ruostumaton pulveriteräs RWL-34. joka on yksi parhaita puukkoteräksiä. 

Terän pituus 100 mm. leveys 28 mm, paksuus tyvessä 4 mm kärkeä kohti kapenevä. Hamarassa karhennus. Erittäin hyvin teroitettu pitkä lasku 

Hela messinkiä. Kahva valikoitua visakoivua, ponsi pähkinäpuuta, muotoilu turvallinen. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu. Puukon kokopituus 215 mm.

Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta ja käsin tehdyt ompeleet. Käsitelty kovettaja aineella ja vahattu.

TÄSTÄ TUKEVA TYÖKALU SYKSYN HIRVIJAHTIIN.

HINTA 250 € +pm.

HINTA 200€

Postikulut sisältyvät hintaan

  

PUUKKO 173

2017-2.JPGPuukko joka ei pelkää kovaakaan  käyttöä. Terä ruostumaton pulveriteräs RWL-34 Joka on yksin parhaita puukkoteräksiä. Terän pituus 90 mm leveys 24 mm, paksuus 3 mm. Kovuus 60-61 Hrc. Kouru lasku helppo teroittaa Valmistaja T. Jaaranen. 

Kahva pihlajan juurta/ebenpuuta. Alahela messinki. Kahva sopii hyvin myös pieneen käteen. Käsitelty kiinanpuuöljyssä.

Tuppi mustaksi värjättyä naudan nahkaa, puulesta, vahakäsitelty. Ompeleet käsityötä.

Tämä puukko sopii vaikka naisen käteen.

 

Hinta 180 € 

Postikulut sisältyvät hintaan
PUUKKO 107

Puukko_107.JPGYKSI PARHAISTA PUUKKOTERÄKSISTÄ MITÄ ON SAATAVANA. 

ELMAX, RUOSTUMATON PULVERITERÄS.

Seosteräs jossa on hiiltä 1,7%, Cromia 18%, Molybdeeniä 1 %, Vanadiinia 3%, lisäksi piitä ja mangaania. Tällä seoksella on saavutettu Erinomaiset ruostumattomuus, vuolu, taivutus, kulutuskestävyys ominaisuudet. Elmax on  Nykyaikainen huipputeräs puukon teriin.

Terän pituus 105 mm, leveys 24 mm, paksuus 4 mm, kovuus 60 Hrc. Terän muotoilu on tehty eränkäyntiin sopivaksi.

Kahva ebenpuuta, pähkinäpuu ponnella. Kokopituus 220 mm. Toisen kahva Eebenpuuta visakoivu ponsi, välilevyt kuitulevyä, alahelat uusihopea. Kokonaispituus 220 mm.

Tupet 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta, käsitelty nahan kovettajalla ja Renaissence vahalla.      

   

HINTA 220€ kpl.

HINTA 195€

Postikulut sisältyvät hintaan
 


                                                       

########################################################

HIILITERÄS PUUKOT

#################################################

PUUKKO 295

Puukko_295.JPG

Laadukas vuolu ym puukko jonka terä on laminoitua terästä. Sivut ruostumattomat ja keskellä leikkaava osa hiiliterästä. Terän on valmistanut Mestariseppä Paul Strande (Tanska) Terän pituus 100 mm,leveys 23 mm, hamaran paksuus 3 mm. kovuus 58 Hrc. Hyvin hiottu ja teroitettu.

Kahva valikoitua visakoivua, ponsi pähkinäpuuta. Alahela messinkiä. Kahvan pituus 110 mm. 

Tuppi naudan nahkaa, kauniit kuviot, muovi lesta.

Hinta 140€PUUKKO 270

Puukko_270.JPGTästä puukko Hiiliteräs puukosta kiinnostuneelle. Terä on Saksalaista puukkoterästä jota kaikki puun vuolua harrastavat haluavat. Terän pituus on 90 mm, leveys 25 mm ja paksuus 4 mm. Kovuus n. 59 Hrc. Terän on valmistanut mestariseppä Cay Wiktröm. Pitkä lasku on hiottu erittäin teräväksi. 
Kahva on X- sahattua visakoivua , ponsi pähkinäpuuta. Ponnen päässä messinkilevyn jossa Suomen leijona. Kahvan pituus 110 mm, paksuus 34 mm. Käsitelty kiinanpuuöljyssä ja vahattu. Alahela messinkiä.
Tuppi erittäin sitkeätä naudan niskaa paksuus 2 mm. Puulesta. Käsintehdyt ompeleet. Vahakäsitelty.
 
Hinta 170€ 
Postikulut sisältyvät hintaan

Puukko_270-2.JPG

 


 


___________________________________________________________________________

 
 

PUUKKO 76

Isokätiselle jahtimiehelle yleispuukko. Terä EnzoPuukko_76.JPGhiiliterästä. Malli joka soveltuu nylkyyn sekä vuoluun erinomaisesti.
Terän pituus 90 mm, leveys 25 mm paksuus 3 mm. Kovuus 59 Hrc Helppo teroittaa uudelleen.
Kahva Extreme luokan visakoivua pituus 11.5 cm paksuus 34 mm. Helat messinkiä. Ponteen voi kaivertaa omistajan nimen. Käsitelty Kiinan puuöljyssä.
Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa, puulesta, vahakäsitelty.
                                                             

HINTA 170€

Postikulut sisältyvät hintaan


____________________________________________________________________________

Puukko 95

Puukko_95.JPGHiiliterästä.
Käytössä hyväksi havaittu Enzo terä. Kiilloitettu hiiliteräs. Terän pituus 90 mm, leveys 25 mm, paksuus 3 mm, Pitkä lasku voi teroittaa normaalisti. Erittäin sopiva eränkäyntiin jo vuoluun.
Kahva visakoivua, ponsi pähkinäpuuta, alahela messinkiä. Kyllästetty kiinan puuöljyssä. Pituus 100 mm.
Tuppi 2 mm paksua naudan nahkaa luonnon värisenä, (tummuu käytössä). Puulesta, käsin tehdyt ompeleet.
Kelpaa vaikka merkkipäivän lahjaksi. 

HINTA 160€

Postikulut sisältyvät hintaan
____________________________________________________________________________